Dongguan Shengyuanxin Industrial Co., Ltd.

Nyheder

Råmaterialer skyrocket! Downstream fabrikker desperat for at holde overskuddet
Slip tid: 2021-06-28 17:23:04  Hits: 17

"copper steg med 38%, plastik med 35%, aluminium med 37%, jern med 30%, glas med 30%, zink legering med 48% og rustfrit stål med 45%!" a Fabriksejeren sagde i et indlæg. Det største problem for fabriksejere er: Er priserne på produkter, der stiger sammen med råvarer? Eller vil du hellere miste penge end at hæve priserne?


nsome folk tror, ​​at hvis prisen på råmaterialer stiger, vil produkternenaturligvis stige.

nsome folk tror også på, at råvarer er placeret i opstrøms for industrien, som er monopolistisk konkurrence og kan øge priserne; Dennedstrøms for industrikæden er fuld konkurrence og overdreven konkurrence. Den, der øges prisen først, vil dø, og stigningen er at sende kunderne til andre.

den pris på plast er steget siden årets begyndelse, og det kan være steget med ca. 30 år. % i forhold til slutningen af ​​sidste år. Der er mange typer plastik, og hvert materiale er steget i varierende grader.

Mr. Zhou af et plastprodukter, der skrev vejr. Vejen

"Taking pc plastmaterialer som et eksempel, hr. Zhou udstedt en Dokument, der siger, at da han spurgte prisen for et år siden, var prisen 21.000"TON, og prisen var steget til 24.000

TON efter detnæste år. Den 26. februar er citatet steget til 26.000

TON.

. Nye Ord har dennuværende stigning i denne type råmaterialernået omkring 23,8%, hvilket svarer til stigningen i Nymex-råolie i de seneste to måneder .///


mr. Zhou's Upstream Leverandør er et polymermateriale selskab, og dens person, der er ansvarlig, fru Li, sagde: \"Da jeg kom tilbage til startkonstruktion efter året, fandt jeg, at det er steget. Stigningen er ret stærk. Forskellige plastmaterialer er steget med ca. 3.000

6.000 yuan

ton. Nogle er steget med mere end 30%.

The Factory Faces Multiple-choice Spørgsmål: Er produktprisen stigning? Vedligeholdelse af gamle kunder med et tab?/"after prisen på råmaterialer er steget, det største problem, der står over for fabrikken, er: Er produktprisen stigning med prisen på råvarer? Stadig ikke forøgelse af prisen?

-

nsome folk tror, ​​at som prisen på råmaterialer stiger, vil produkternenaturligvis stige, så det er rimeligt at re

determinprisprissætning baseret på stigningen i råvarer.

-

nsome mennesker også mener, at råvarer er placeret i opstrøms for industrikæden, som er monopolistisk konkurrence og kan øge priserne; Dennedstrøms for industrikæden er fuld konkurrence og overdreven konkurrence. Den, der øges, vil prisen først dø, og stigningen er at sende kunder til andre.

Tidligere: Råvarer skyraket!Downstream fabr...

Næste: Råmaterialer skyrocket! Downstre...